مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 13 دی 1403 ساعت 13:352025-01-02سياسي

 مناطق محروم در اولویت اجرای پروژه های اقتصادی هستند


در حوزه اقتصادی، اولویت اجرای پروژه در مناطق محروم است.

- ایسنا/خراسان رضوی رییس مجلس شورای اسلامی گفت: در حوزه اقتصادی، اولویت اجرای پروژه در مناطق محروم است.

محمد باقر قالیباف پنج شنبه13دی ماه، در حاشیه آیین بهره برداری از بزرگترین کارخانه فرآوری کائولن و خاک های صنعتی شرق ایران در جمع خبرنگاران اظهارکرد: برای توسعه صنعت، باید هم ظرفیت های لازم و هم مناطق اقتصادی وجود داشته باشد و مزیت های نسبی را رعایت کنیم.

وی با بیان اینکه در کارخانه کائولن که امروز بخش نخست آن با 250 هزار تُن، کار خود را آغاز کرده و در فاز دوم تا 500 هزار تُن خواهد رفت، هم شرایط بهترین معدن و کیفیت را داشته است و هم امکانات و تجهیزات مورد نیاز در این مجموعه ایجاد شده است.

وی افزود: وقتی این موارد همه کنار هم قرار گیرند مناطق محروم مثل بایگ از این برخوردار می شوند و سایر مناطق هم از فعالیت این مجموعه بهره مند می شوند.

رییس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در برنامه پنج ساله هفتم توجه به مناطق محروم در اولویت کار است و امیدواریم تسهیلات دیگری را هم که برای رشد مناطق محروم مورد نیاز است، فراهم کنیم.

ساخت کارخانه کائولن از سال 1402 در بخش بایگ تربت حیدریه با استفاده از دانش بومی و توان متخصصان داخلی آغاز شد و امروز فاز نخست آن با ظرفیت 250 هزار تُن به بهره بردار


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

 مناطق محروم در اولویت اجرای پروژه های اقتصادی هستند

 مناطق محروم در اولویت اجرای پروژه های اقتصادی هستند